Grantics eCRF

Yliopistosairaalan työväline tehokkaaseen tutkimusten toteuttamiseen

MyCRF

Palvelua suoraan yksittäisille tutkimusryhmille

TUTKIMUSJÄRJESTELMÄT PALVELUNA

Helposti, nopeasti, verkossa

Granitics eCRF

Yliopistosairaalan tutkimustyöväline

Granitics eCRF on ohjelmistopalvelu Yliopistosairaaloille ja muille organisaatioille jotka tukevat tutkimustoimintaa isossa mittakaavassa. Granitics eCRF tarjoaa kattavan alustan, jota voidaan tarjota kaikenkokoisille tutkimuksille.

Granitics eCRF parantaa tutkimusten toteuttamisedellytyksiä ja mahdollistaa laadun parantamisen tarjoamalla niille yhteisen alustan. Granitics eCRF pienentää työkuormaa tutkimusten tukemisessa ja helpottaa tutkimusten raportointia.

MyCRF

Kaikenkokoisille tutkimuksille

MyCRF on tutkimusrekisteri- ja CRF-palvelu kaikkeen lääketieteelliseen tutkimukseen. Palvelu on suunniteltu erityisesti yksittäisten tutkimusryhmien tarpeita ajatellen. Se tarjoaa erinomaiset ja helppokäyttöiset työvälineet tutkimuksen läpivientiin suunnittelusta arkistointiin saakka.

Granitics tarjoaa henkilökohtaisen tuen suoraan MyCRF-palvelua käyttäville tutkimukselle ja toimii aitona kumppanina tutkimuksen tekijöille.

Onko tutkimuksesi kliininen tutkimus, rekisteritutkimus vai kenties RCT-tutkimus?

Granitics eCRF on joustava ratkaisu. Palvelu mukautuu hyvin erityyppisten tutkimusten toteuttamiseen. Palvelu mahdollistaa tutkimuksen kulun määrittelyn tarkasti tutkimussuunnitelmasi mukaisesti. Tutkimuksesi laajuuskaan ei ole ongelma. Palvelu skaalautuu muutaman tutkittavan tutkimuksesta useiden tuhansien tutkittavien tutkimuksiin.

Onko tutkimuksesi kansainvälinen?

Granitics eCRF tukee monikeskustutkimuksia globaalisti. Voit itse määritellä haluamasi tutkimuskeskukset ja käyttäjät maasta riippumatta.

Tarvitsetko randomointia, kaksoissokkoutusta tai monitorointia?

Granitics eCRF tukee niitä kaikkia. Valittavissasi on useita randomointitapoja yksinkertaisesta randomoinnista erilaisiin painotettuihin randomointeihin, blokkirandomointiin ja stratifikaation käyttöön saakka. Randomointi voidaan tehdä joko avoimena tai kaksoissokkoutettuna. Jos tarvitset monitorointia, palvelu tukee senkin käyttöä. Palvelu mahdollistaa keskitetyn tai tutkimuspaikkakohtaisen monitoroinnin käyttämisen.

Haluatko, että tutkittavat voivat syöttää itse tietojaan?

Graniticsin eCRF-palvelut sisältävät tutkittavan oman käyttöliittymän. Voit itse määritellä missä vaiheessa tutkittavaa pyydetään syöttämään haluamasi tiedot. Palvelu lähettää haluamaasi aikaan tutkittavalle pyynnön tietojen syöttämiseen joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kun tiedot on syötetty, palvelu ilmoittaa siitä sinulle ja voit tarkastaa ne. Jos tiedoissa on korjattavaa, voit lähettää tutkittavalle korjauspyynnön. Kun tiedot ovat kunnossa, siirrät ne napin painalluksella osaksi tutkimusaineistoasi.

Onko sinun hallinnoitava useaa tutkimusta?

Granitics eCRF mahdollistaa useiden tutkimusten hallinnoimisen keskitetysti yhden käyttöliittymän kautta. Käsittelet samassa näkymässä kaikkia tutkimuksia ja niiden osallistujia. Voit myös halutessasi määritellä usein käytettäviä tiedonkeruulomakkeita, joita tutkimuksesi voivat kopioida suoraan käyttöönsä. Näin voit helpottaa tutkijoidesi työtä ja samalla yhtenäistää käytäntöjä.